Aydın Anadolu İmam Hatip Lisesi

WEB https://aaihl.meb.k12.tr
Adres : Yedieylül Mahallesi Batı Aydın Bulvarı No1 Efeler/AYDIN
VİZYON : İMAM-HATİP LİSELERİ OLARAK VİZYONUMUZ; KÜLTÜREL MİRASI DEĞERLENDİREBİLEN, YAŞANAN HAYATI YORUMLAYABILEN VE PROBLEMLERE ÇÖZÜM ÜRETEBİLEN BİREYLER YETİŞTİRMEK
MİSYON : İMAM-HATİP LİSELERİ OLARAK MİSYONUMUZ; ÖĞRENCİLERİMİZİN ZİHNİNDE, İNSANA, DÜŞÜNCEYE, ÖZGÜRLÜĞE AHLAKA VE KÜLTÜREL MİRASA SAYGIYA DAYANAN BİR DİN ÖĞRETİMİ ANLAYIŞININ YAYILMASINA KATKIDA BULUNMAK.
BAŞARILAR : Okulumuz bu yıl yapılan Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmalarında(2017-2018) Genç Bilaller Güzel Ezan okuma dalında il birincisi olmuştur. Ayrıca 2017-2018 Eğitim öğretim yılında ilimizde gerçekleştirilen İmam Hatip Liseleri arasında yapılan Genç Hatipler Güzel Hutbe okuma yarışmasında da il birinciliği kazanmıştır. Okulumuzdan üç proje İzmir Bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştır. Okulumuzdan kırk beş öğrencimiz Üniversiteyi kazanmıştır.

Kütüphane Kitap Sayısı :1907
Saatler : 08:30 ---- 16:00
Yabancı Dil : İngilizce-Arapça
Isınma : Merkezi sistem
Pansiyon :
Servis :
Ulaşım : Her ulaşım kolaydır. Muğla karayolu üzerindedir.
Yerleşim Yeri : Yedi Eylül mah. Muğla karayolu üzeri
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Aydın il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Futbol, Voleybol, Basketbol, Futsal, Bisiklet
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : instagram : aydinanadolu facebook : Aydın Anadolu Ihl twitter :